Hoe worden mijn proefontwerpen aangeleverd?

Nadat we alle wensen hebben besproken ontvang je een proef middels de mail in PDF formaat. Wanneer we het definitieve ontwerp hebben afgerond is het tevens mogelijk om hier een proefdruk op papier van te ontvangen.

Hoeveel ontwerprondes zijn inbegrepen?

Er is geen maximum aan het aantal ontwerprondes. Na het bespreken van jullie voorkeuren en wensen ga ik aan de slag en ik stop pas wanneer we samen het perfecte kaartje hebben! 

Wanneer ontvang ik de factuur?

​Het designproces begint natuurlijk met vrijblijvende informatie en een voor jou gemaakte offerte. ​Kies je voor een zwartwitt kaartje dan ontvang je op basis van jullie wensen  een factuur voor de ontwerpkosten. Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden.​  Nadat de factuur betaald is is de bestelling definitief. LET OP: ZONDER BETALING WORDEN ER GEEN KAARTJES GEDRUKT. 

Wat is de levertijd op de geboortekaartjes?

Niets is natuurlijk zo leuk om eindelijk de geboorte van jullie kleine aan te kunnen kondigen. Wanneer je de gegevens voor 16.00 aan mij doorgeeft kunnen de kaartjes de volgende dag al naar jullie verzonden worden!

Kan ik enveloppen ook los bestellen?

Nee, het is niet mogelijk om alleen enveloppen te bestellen. Wel kun je natuurlijk de enveloppen horend bij jullie geboortekaartje al eerder ontvangen zodat je deze al kunt adresseren.

Kan ik ook 2 kaartjes laten ontwerpen wanneer we het geslacht nog niet (willen) weten?

Natuurlijk! Geef dit aan me door, en ik maak 2 passende ontwerpen voor je. 

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met me op!